Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Ciriciri penanaman anggur

Ciri-ciri anggur ditanam.  Dalam baru-baru ini               tahun di kalangan hortikultur, banyak bercakap dan menulis tentang Cina magnolia. ini perhatian kepada tumbuhan ini amat wajar.

Ia dibuktikan bahawa               ianya berharga terutamanya sebagai perangsang yang hebat dan tonik               alat tidak tunduk kepada ginseng dan sebahagian besarnya melebihi               Pantocrinum dadah. Berwarna daripada magnolia cepat melegakan keletihan               dan keletihan, meningkatkan aktiviti fizikal dan mental, punca-punca               peningkatan kekuatan, tenaga, selera makan.  Berkembang Schizandra mungkin dari yang baru dituai benih. Dan menjadikannya demikian.

Benih sebelum               penanaman mesti prostratifitsirovat. Yang beri dikumpulkan,               yang matang, biasanya Ogos-September, tuangkan madu               tahan sebulan.Ciri-ciri anggur ditanam. Kemudian benih dipisahkan dari pulpa, dicuci, diletakkan               di panggang krupnozerny pasir dan disimpan pada suhu bilik               dan kelembapan yang mencukupi untuk sebulan, dan kemudian disimpan sehingga musim bunga               sehingga bunga pada suhu 0 ... 4 darjah Celcius.

Ia harus mengikuti               Bahawa benih telah basah sepanjang masa.  Sow mereka               ke dalam tanah untuk kedalaman 1-1,5 cm dan tutup dengan foil. Benih muncul               pada pertengahan Mei.  Sistem akar               a anggur berserabut. Rata-rata, yang terletak di kedalaman 40 cm,               Oleh itu, perlu untuk menyediakan tempat duduk untuk beliau dengan cara yang istimewa.  Perlu               menggali parit kedalaman 70 cm di bawah untuk mengisi idea perparitan               kerikil dan lapisan pasir 15 cm

Selebihnya parit mengisi               campuran nutrien yang terdiri daripada 50% daripada daun reput               10 - sungai pasir, 20 - baja, 20 - satu kandang yang baik               tanah. Magnolia ditanam antara satu sama lain pada jarak 60 cm Berkembang               beliau dalam keadaan kami adalah tertentu.

Pertama sekali anda perlu menyimpan               akar dari pengeringan dan terlalu panas. Oleh itu, di sebelah selatan, pada jarak               0.5 m dari pokok yang harus meletakkan sehingga kaki perisai daripada mana-mana               bahan: papan lapis, kain, kadbod, dan zamulchirovat tanah permukaan.  Perlu               ingat. Apa Schizandra - tumbuhan lianoobraznoe, ia boleh menimbulkan               kepada ketinggian 10 meter, tetapi untuk ini, dia memerlukan terali.

Apabila semakin meningkat               Schizandra perlu mengambil kira penggunaan air yang tinggi secara tetap               mengekalkan air optimum - rejim udara, mengelakkan pengeringan               tanah dan air bertakung, kerana kedua-duanya terjejas               bagi tumbuhan pembangunan dan berbuah.  Kadang-kadang tukang kebun               mengadu bahawa Schizandra liar yang semakin meningkat, menyediakan pertumbuhan yang mencukupi, tetapi tidak               buah-buahan.

Fenomena ini berlaku sekiranya magnolia teduh               pokok - jiran. Beliau yang diperlukan untuk teduh dari akar terlalu panas, tetapi               meninggalkan tip di bawah matahari.  Pada               mematuhi peraturan-peraturan ini, setiap pekebun boleh mendapatkan serai.

Beri Ia dipanggil buah lima rasa. Malah, mereka dengan tangan kosong               tidak boleh dibandingkan dengan nilai bahan-bahan yang terkandung di dalamnya, ataupun               ciri-ciri perubatan. Dalam hal ini, kami mencadangkan: memupuk Schizandra               Kesihatan  Soalan. Bolehkah saya bersih kolam oleh EM dan oleh               Berapa lama ia boleh berenang?  Response.

Bagi pencemaran kolam dan takungan,               bahawa bahan utama dalam mereka semua organik yang sama, melainkan kolam kursus               tidak terletak secara langsung di kilang kimia. Setakat yang               penuh dengan sebatian ini diserap dan dimusnahkan oleh mikroorganisma               agak boleh dikatakan. Tetapi hakikat bahawa ekologi takungan untuk memulihkan               menggunakan simbiosis elektromagnet yang kuat boleh - itulah yang pasti.

Sekali lagi, di manakah jaminan               bahawa kolam itu dibersihkan dan yang akan mengawal kepekatan baki               ia bahan berbahaya ... Jadi selepas menambah  "Baikal-EM1" berenang di dalamnya masih boleh hanya mengesyorkan perkhidmatan khas,               mengesahkan keasliannya.

  

Magnolia anggur Cina, magnolia dan lemon

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.