Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Dalam hanya dua jenis anggur berdaftar

Serai Cina (Schizandra chinensis) diedarkan di rantau ini Maritim, kawasan Ural, di selatan Sakhalin, di Kepulauan Kuril, Jepun, China dan Korea. Ia tumbuh di tanah aluvium dpt difahami dengan mudah di sepanjang sungai di daun konifer-bercampur dan hutan daun luruh. Schizandra Cina - daun ini pendaki sehingga 15 m dengan batang nipis (1,52,5 cm diameter).

Daun adalah hijau gelap, licin dan berkilat, berwarna dalam kejatuhan nada-kuning oker dan kuning-oren.  Pada awal Jun, mekar wangi, putih, bunga berlilin sehingga 2 cm garis pusat. Mereka terletak di axils daripada daun pada beberapa keping. Selepas berbunga bunga setiap kita mempunyai berus lama dari 2025 buah masak pada awal bulan September. Benih reniform bentuk, mengekalkan percambahan baik hanya sehingga musim bunga.  Tidak seperti kebanyakan tumbuhan lain dalam magnolia hanya dua jenis berdaftar.

Satu dipanggil '  Anak sulung (yang dicatatkan pada 1999), kedua '  Musim panas-7 ', yang dihasilkan di Ukraine.  Dalam budaya bentuk terpilih digunakan, hasil yang berbeza, buah-buahan yang lebih besar, kandungan bahan yang berguna.

Related Posts:
  1. aprikot

  

magnolia, magnolia Cina, limau itu

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.