Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Serai Pendaki kecil

Serai - pendaki kecil, biasa                     di Timur Jauh, Sakhalin dan Kepulauan Kuril, dengan kejayaan                     ditanam di beberapa tempat di kawasan Moscow itu, Caucasus, Ukraine,                     di Belarus, negeri-negeri Baltic. Pekebun menghabiskan pemilihan yang mampan,                     banyak dan besar-berbuah bentuk ia. Serai juga dikenali sebagai "buah lima rasa."

Shell mereka                     manis, masam pulpa, benih, pahit dan astringen, dan dimasak                     ini kemasukan dadah dengan masa menjadi masin.                     Its ciri utama - keupayaan untuk memulihkan tenaga,                     menghilangkan keletihan.  Ia tumbuh di dalam kapasiti kelembapan tanah. Pada banyak kawasan berlorek                     kurang maju dan buah-buahan.Serai - satu pendaki kecil Sebelum menanam dalam bersedia                     parit membuat baja organik.

Tanah atas                     Anda boleh membuat sehelai humus. Benih ditanam di                     50 cm. Anda boleh berkembang anggur dari                     benih, keratan, keratan akar atau sulur.

Mandatori                     keadaan - penciptaan menyokong, yang akan curl pucuk.  Selain ubat disediakan dari jem buah,                     kompot, jeli.Serai - satu pendaki kecil Beri boleh dikeringkan untuk kegunaan masa depan.

Lawatan melihat - Schizandra Cina.

  

Magnolia anggur Cina, magnolia dan lemon

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.