Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Loquat Eriobotrya

Medlar - Eriobotrya (Fam. Rosaceae)  Buah pokok subtropika. Premis adalah 1,5-2 m. Daun  keras, besar, berbentuk pisau pembedah, 25 - 30 cm, di bawahnya berbulu.

Bunga  putih atau krim dengan aroma manis menyenangkan, dikumpulkan di berus hal berkembang.  Jongkong pada akhir November atau Disember. Buah-buahan yang sangat lazat, oren, lebih  sebahagian daripada pusingan, seperti epal kecil, masak dalam tertutup  tanah pada bulan Jun. Loji yang berkembang pesat, ia memerlukan banyak ruang, lebih baik  hanya meletakkan ia di musim sejuk dan taman-taman dan pejabat.

Illumination. Cahaya dan solntselyubivoe. Pada musim panas anda boleh membuat ke taman.  Suhu. Pada musim sejuk, suhu kandungan 5-10 C.  Kelembapan.

Peningkatan. Hujan Salji-Salji harian beberapa kali  tumbuhan dengan air pada suhu bilik, terutamanya apabila pemanasan.  Penyiraman.

Seorang yang kaya, musim sejuk adalah sederhana, dengan air pada suhu bilik.  Baja. Dari April hingga September, dua kali sebulan, diberi makan yang lengkap  baja mineral.  Pemindahan. Pada usia muda setiap tahun daripada 7 - 10 tahun umur - satu  setiap 3 tahun.  Campuran tanah.

Turf dan daun kompos, tanah gambut dan pasir (1:1:1:1).  Pengeluaran semula. Benih dan chrenkami dengan pucuk semilignified, perakaran di substrat.  Schitovka. Pada daun dan batang dilihat Pendidikan besar dan kecil corymbose loquat - Eriobotrya perang.  Langkah-langkah kawalan.

Daun ini disapu dengan kain lembap dengan ekstrak tembakau. Edit  karbofosom atau aktellikom.  Hujung korichneveyut meninggalkan, kering.  Langkah-langkah kawalan.

Meningkatkan kelembapan.

Related Posts:
  1. Peach
  2. Orange
  3. Aprikot
  4. Lemon

  

medlar

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.