Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Medlar membentuk

Benar medlar bentuk yang lebih baik dalam bentuk kayu, hasil akan menjadi lebih baik. Dalam tempoh kering, air diperlukan. Hanya mahu trim yang akan mahkota tidak menebal. Secara umum, sebagai penjagaan biasa untuk pokok buah-buahan. Hasil medlar menarik, walaupun ia kelihatan kepada saya bahawa kita masih tidak masa untuk sepenuhnya matang, keras sedikit kejatuhan.

Membentuk medlar

Walaupun anak-anak suka mengumpul mereka, serta beberapa buah semakin dogwood (dogwood hidup, mungkin, hanya mungkin mempunyai kanak-kanak). Secara peribadi bagi saya medlar berminat pada musim bunga awal, buah-buahan kelihatan begitu lazat, walaupun hakikat bahawa mereka digantung di atas pokok itu musim sejuk semua. Yang paling menarik ialah pada musim sejuk burung hampir menyentuh medlar itu. Saya tidak tahu apa yang disambungkan, mungkin tidak mempunyai burung, yang suka medlar... :-)  Pada sebelah hiasan pokok itu tidak sangat menarik. Hanya kecil, pokok langsing.

Blooming pada musim bunga dan dihiasi dengan buah-buahan musim semi. Saya mempunyai musim panas loquat sokongan bekerja untuk clematis.

Related Posts:
  1. Buah

  

medlar

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.