Oren dan buah-buahan

  

Bagaimana untuk memilih buah pic?

Untuk rasa cerah warna-warna manis, dengan kulit baldu, rasa hebat dan jus lazat ... Namun, kerana pic tidak berkalori tinggi buah-buahan yang sederhana besarnya telah hanya 35 kalori.  Aromatherapist berhujah bahawa rasa Peachindah antidepresan, ia menanggalkan dari negeri sikap acuh tak acuh dan tidak peduli, dan merangsang keupayaan mental, meningkatkan daya ingatan dan penumpuan.  Pic di pasaran dan kedai, bagaimana untuk memilih?  Pic masak tidak memilih sukar.

Ia memancarkan yang kuat, rasa yang cerah dan sedikit kenyal apabila dihimpit ringan di tangannya.  Pic datang dalam pelbagai jenis, yang berbeza bukan sahaja di tempat pertumbuhan, tetapi juga oleh warna dan rasa. The pulpa dari pic masak boleh merah jambu, putih atau kuning. Daging merah jambu dan putih adalah manis, kuning lebih wangi.  Mahir dalam pic masak tebuan dan lebah. Jangan ragu untuk membeli buah-buahan yang mereka duduk.  Jika anda masih tidak mendapat pic sangat masak, jangan bimbang.

Bagaimana untuk memilih buah pic?

Mereka boleh masak, jika mereka memegang beberapa hari pada suhu bilik. Anda juga boleh mempercepatkan proses masak, estpolozhitpersiki dalam beg kertas dengan pisang.  Pakar juga berpendapat bahawa  yang paling lazat pic sentiasa mendapat sedikit tidak teratur.

Cahaya ketidakseimbangan bukan sahaja baik pada seni:)  Vmagazine, osobennone di musim ini, kita membeli, sebagai peraturan, buah-buahan yang telah berlalu rawatan kimia: untuk pic tidak rosak, sampai ke kami dari negara-negara yang jauh, mereka dirawat di pengawet gas landasan sulfur, yang di samping Buah masak dalam zhepozvolyayut puti.Esli anda ingin tahu berapa banyak telah diproses buah-buahan, memecahkan a> iznih. Jika perlindungan kimia keterlaluan, di dalam tulang kering dan akan menguncup.

Dari takihpersikov mozhnoprigotovit kolak pai,, varene.Glavnoe - jangan memakannya mentah. Sekurang-kurangnya, tidak davatdetyam. Jika tulang masih utuh pic-makan dan menikmati, hanya obyazatelnopomoyte sebelum makan.

Secara umum, jika anda membeli pic di kedai, anda perlu mengikut cadangan sama seperti membeli di pasaran.  Di China, pic melambangkan panjang umur dan dianggap salah satu komponen utama ubat awet muda.  Pic sering disyorkan untuk termasuk dalam diet diet: pic segar menyumbang kepada pencernaan makanan berlemak, jadi pencuci mulut pic di majlis makan malam yang baik akhir akan sangat membantu.

Pakar pemakanan menasihatkan a soderzhatsyasolikaliya pic - onipomogut dengan penyakit jantung, seperti aritmia jantung  kerana kandungan vitamin A, C dan B buah pic mencadangkan untuk kecenderungan peningkatan untuk selsema: mereka membantu badan menyesuaikan diri dengan keadaan alam sekitar yang buruk  Berhati-hati dengan pic!  Amaran berkenaan dengan aromatik yang pic mempunyai alahan, pesakit kencing manis dan orang yang terdedah kepada obesiti.

Related Posts:
  1. Serai - genus daun luruh
  2. Orange

  

buah, pic

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.