Oren dan buah-buahan

  

Pot Budaya Pic

pot Peach ditambah dengan badam dan semak berduri Dari jenis awal adalah disyorkan: Amsden, Sungai Awal, Awal mignon, Pemenang, dari jenis yang kemudian - bangsawan, Nectarine (putih dan nenas), dan lain-lain  Bentuk pic dalam bentuk semak duri. Penyulingan mula tumbuhan Januari - Februari, apabila terdapat cahaya yang mencukupi. Tumbuh-tumbuhan untuk meletakkan beranda peribadi, di mana suhu siang hari dalam lingkungan 4-8 `dan` 1-2 malam. Apabila penubuhan pucuk dipotong, meninggalkan 5,6 tunas.

Selepas 10-15 hari tumbuhan hendaklah dibuat di dalam bilik dengan suhu pada waktu siang dan malam 10-12 6-9 ``. Sejak pemindahan mula menyiram. Bilik yang mengandungi pic harus kerap disiarkan. Selepas 5-8 hari tinggal di pic bilik mula berkembang. Rumah dan pada suhu yang sama sehingga pic mengandungi akhir berbunga.

Tumbuhan Seterusnya boleh membuat ke bilik di mana suhu mencecah 18-20 12-15 hari `` dan malam. Peach berdiri di udara terbuka, hanya pada musim salji bebas yang semakin meningkat.  Pada musim panas pucuk kuat 20-25 cm pintsiruyut panjang,  Pada tempoh matang buah pic disiram kurang dan mengandungi sekurang-mod yang kering.

Stow mereka pada musim sejuk di akhir November - awal Disember. Mereka menahan musim sejuk di kawasan yang mempunyai suhu minimum sekurang-kurangnya -10-12 `.  Aprikot biasanya ditambah pada plum (jenis tempatan) atau Mongolia liar aprikot (tumbuh di selatan Wilayah Primorye). Untuk budaya bilik yang disyorkan jenis: merah-cheeked, Ambrosia,

Hungary, Best Michurin, komrad dan rakan.  Bentuk tumbuhan, seperti buah pic dalam bentuk semak duri. Penjagaan adalah sama dengan penjagaan aprikot pic. Buah yang masak aprikot awal Julai-Ogos, yang perlu dipertimbangkan apabila memilih spesies untuk budaya ambien.

Budaya bilik dan berjaya, pelbagai jenis plum dan ceri. Batang bawah untuk mereka biasanya giliran. Apabila memilih kelainan untuk bilik perlu mengambil kira keperluan untuk budaya-pendebungaan. Plum dan ceri dibawa dari premis luar musim sejuk pada bulan April, kecuali dalam jenis yang paling selatan, yang pertama di EYNOSYAT ruang separa tertutup.

Pemindahan dan pengendalian biasanya dilakukan pada awal musim bunga. Selepas penyingkiran daripada premis musim sejuk pucuk pada tahun lalu adalah dipangkas untuk tunas 3-4, yang menyumbang kepada berbuah.

Related Posts:
  1. aprikot kultivar Akademik dan Khabarovsk
  2. Lemon
  3. Lemon Pie

  

Peach, buah pic ... dan aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.