Oren dan buah-buahan

  

Sediakan pic untuk

Menyediakan pic untuk musim sejuk adalah faktor yang sangat penting  menjejaskan produktiviti.  Untuk Peach juga mengalami musim sejuk, ia biasanya selekoh ke tanah (20-30cm dari bawah), selepas luka pokok itu dengan kain atau kerajang, mendapatkan tali penggulungan.  Kaedah penanaman dipanggil stlantsevym.  Oleh itu, pokok itu harus berlabuh dengan baik dan melindungi jatuh daun, serta musim sejuk serbuk salji.

Perlindungan ini akan membantu menggerakkan fros pokok musim sejuk. Dengan kedatangan musim bunga selepas salji cair, adalah perlu  melepaskan dari pokok penggulungan dan diluruskan. Untuk pokok yang lebih cepat daripada lurus.

Adalah lebih baik untuk mengikat kepada beberapa pasak kayu digali ..  Jangan lupa tentang tikus, tikus terutama bidang, yang suka pada pesta pic korteks.  Untuk melindungi terhadap perosak harus di seluruh stlantsa (nakrytiya0 penutup bumi dengan habuk papan (satu lapisan 10-15cm tebal) dan taburkan umpan racun dan cawan perbungaan. Jika tikus masih sampai ke cawangan dan kerosakan mereka, cawangan harus dipotong dengan teliti dan hantar ke kompos pit.

Cubs Peach perlu tetap (tidak kurang dari sekali seminggu), menyiram dan Buat sungkupan di sekeliling-batang segi kekal selepas menyiram. Untuk mulsa yang terbaik untuk menggunakan pasir kasar atau humus. Perlu menghalang kemunculan rumpai dan perosak

Related Posts:.
  1. japonica

  

pic

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.