Oren dan buah-buahan

  

Peach menggunakan minyak

Permohonan minyak pic cukup pelbagai. Ia digunakan dalam makanan sebagai penambah pedas untuk mewujudkan rasa unik. Bagaimanapun, minyak mahal, ia dihasilkan dengan menekan dan penapisan benih - ". Kepahitan" (biji biji) Peach.

Mentega mempunyai rasa yang halus dan aroma menyenangkan, sedikit memberi,  Peach minyak biji mempunyai sebarang sekatan ke atas penggunaan dan kontra. Walau bagaimanapun, orang mudah yg dpt dirangsang harus menerimanya dalam makanan dan digunakan sebagai produk kosmetik dengan berhati-hati, seperti minyak dan buah pic pokok mempunyai sistem sedikit kesan perangsang saraf.  Apakah ini disebabkan oleh populariti yang tinggi di kalangan minyak pic cosmetologists?

Seperti yang lain beberapa  Ia termasuk dalam keanggotaannya  Jadi perlu untuk kesihatan yang baik pada kulit kita.  Di samping itu, pic minyak biji mengandungi banyak (E, kumpulan B, A, F, G), satu set mikro dan makro, seperti kalium, kalsium besi, dan fosforus. Itulah sebabnya ia digunakan dalam pelbagai bidang kosmetologi: untuk  Rambut, kulit, kuku, dan sebagainya

Terutama yang berkesan boleh digunakan untuk minyak pic manual. Anda boleh menggunakan campuran minyak pic  , Lemon atau jeruk keprok. Bahagian adalah seperti berikut: 1 sudu besar mentega pic benih jatuh 1-2 titik minyak penting.  Untuk kesan maksimum, anda boleh membuat balut pada asas minyak biji pic dengan ester daripada 15-20 minit untuk mengurut kawasan masalah makanan yang dibungkus dalam bungkus plastik.

Jadi, anda akan memastikan kemasukan nutrien ke dalam lapisan kulit kerana harta minyak pic cepat diserap.  Kemungkinan untuk menggunakan pic minyak dan untuk penjagaan kulit walaupun untuk kawasan yang paling sensitif, seperti  . Dalam kulit kusam, terdedah kepada kekeringan, mengelupas, serta pada tanda-tanda awal penuaan kulit dan penuaan untuk membuat permohonan selama 20 minit 2 kali sehari selama 10 hari dalam campuran dengan straw  atau dalam bentuk tulen.

Anda boleh mengulangi prosedur itu sebagai sokongan 1 atau 2 kali seminggu.  Permohonan untuk meningkatkan keanjalan kulit boleh digunakan untuk menghadapi keseluruhan. Selain bunga ros, anda boleh menggunakan  . Minyak baki boleh dikeluarkan dengan tisu.  Peach minyak biji digunakan untuk menguatkan dan pertumbuhan kuku.

Selepas menggunakan kuku kelihatan sihat, telus dan berkilat. Untuk menambah penjagaan minyak dan 1 penurunan sebanyak  , Lavender dan kayu putih (thyme dan lavender, atau  , Chamomile dan nilam). Campuran berasaskan minyak pic untuk sapu ke cuticles dan kuku plat sebelum memohon menggilap.

Adalah lebih baik untuk mengulangi prosedur 2-3 kali sehari apabila seluruh permukaan kuku.

  

pic minyak, mentega pic, buah pic, pic

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.