Oren dan buah-buahan

  

Pic lubang minyak

Peach minyak, atau seperti yang dikenali - Minyak pic tulang, dihasilkan oleh penurasan mekanikal menekan dan seterusnya (kerana ia tidak sukar untuk meneka), biji pic.  sesuatu yang berkhasiat, mudah dan cantik di dalam minyak yang konsisten, yang digunakan secara meluas dalam beberapa bidang perubatan dan kursus dalam kosmetologi.

Y dan, tentu saja, pic minyak biji mempunyai kesan yang baik pada keadaan kulit, dan itu bagaimana anda boleh menggunakan  minyak untuk pic muka, dan apa ciri-ciri berguna ia memiliki, dan akan terus ia.  ak, dan hampir semua minyak sayuran asli, minyak pic mengandungi banyak asid tidak tepu dan lemak tepu (oleik, linoleik, Palmitic, asid stearik dan lain-lain), yang sangat perlu bagi aktiviti penuh sel dalam kulit kita.

Daripada pic rum mentega kaya dengan vitamin P, A, E, C dan vitamin B, serta makro dan mikronutrien seperti yang berguna seperti besi, kalsium, kalium dan fosforus.  minyak ersikovoe untuk menghadapi amat disyorkan apabila menjaga penuaan dan mempunyai kulit kering dan untuk kulit sensitif terdedah kepada keradangan dan alahan.  ostoyannoe menggunakan minyak pic menggalakkan pemakanan yang baik, kelembapan, pelembab, dan meremajakan kulit, serta amat memperbaiki penampilan mereka.

The mineral utama minyak pic: - membantu menegangkan kulit, menjadikannya lebih anjal;  - Menghilangkan pelbagai jenis keradangan dan kerengsaan, tidak alahan, begitu sempurna  - Membantu - seperti yang telah dinyatakan di atas, pic minyak menyuburkan besar, melembapkan dan melembutkan kulit, mencegah dari kering.  rum semua di atas, penggunaan minyak buah pic yang sesuai untuk  dan bulu mata, dan, tentu saja, untuk menyuburkan dan melembutkan kulit bibir.

Espite nilai pemakanan, lubang pic minyak adalah ringan, dan mudah diserap ke dalam kulit. Oleh itu, bagi  ia boleh digunakan sebagai tulen dan pekat dicampur dengan minyak sayuran lain.  pu adalah kulit yang kering, tua dan sensitif pic minyak disyorkan untuk memohon untuk membersihkan kulit pada waktu malam, menggunakan ia bukan krim malam.

Ri menggelupas, atau dengan rangsangan yang berbeza dan radang kulit, pic mentega perlu pelinciran kawasan yang terlibat beberapa kali sehari.  akzhe baik memohon minyak pic untuk muka, menambah kepada krim, dan satu cara untuk membersihkan kulit (losyen, tonik), di beberapa titik di pihak satu masa krim atau tonik. Dalam perkara lain, sekali lagi, mentega sedikit panas pic boleh digunakan sebagai pembersih diri bagi menghadapi, sebagai contoh, untuk membuang solek daripada kulit atau mata.

Nalogichno, penjagaan kulit di sekitar mata pic minyak bersih boleh digunakan untuk menggantikan krim atau gel untuk umur lain. Hanya menggunakannya pada waktu malam, di bawah mata, perlahan-lahan mengetuk jari ke dalam kulit.  Aso benih pic amat sesuai untuk kulit yang terlalu kering dan usia pudar, yang telah mempunyai kedutan kecil.

Di samping itu, minyak pic digunakan secara meluas untuk  , Mencegah mereka dari jatuh, dan menyumbang kepada peningkatan pertumbuhan mereka.  eobhodimo harian mengenakan ia pada bulu mata pada waktu malam, misalnya, menggunakan berus daripada bangkai dibasuh, atau perlahan-lahan jari, menyebarkan mentega lebih panjang seluruh sebatan.  akzhe minyak pic juga dilincirkan kering, retak dan bibir luka.

^ Dan banyak minyak sayuran lain, minyak pic amat sesuai untuk diri-masak  sebagai asas lemak, dan, tentu saja, tidak kurang popular dan digunakan dalam kosmetik domestik lain untuk muka, seperti topeng, losyen, lulur, dll  Ambil 2 sudu besar. sudu pulpa buah pic segar dan ranum dan menambah ia 1 sudu besar. sudu mentega pic, dan 1 sambilan seni. krim sudu. Teliti mengisar semua, dan kemudian memohon pada muka selama 15 minit.

Seterusnya, bilas dengan air pada suhu bilik.  Hanya sapu 1 sudu besar. sudu keju lembut dengan jumlah yang sama pic minyak, dan menggunakan pes yang terhasil pada muka selama 15 minit, selepas itu cuci dengan air suam.  1 sudu besar. Kacau sesudu bran badam dengan artikel yang tidak lengkap. Sudu kecil minyak panas dari lubang pic. Struktur yang terhasil, memohon kepada lembap kulit dan urut perlahan-lahan ia selama kira-kira minit 1. Selepas meninggalkan topeng pada wajah anda selama 15-20 minit dan kemudian bilas dengan air suam.

Untuk membuatnya, anda perlu lebih kurang 2 cawan kelopak segar meningkat atau meningkat pinggul.  Tuangkan ke dalam periuk yang berasingan, kemudian tuangkan mentega pic supaya ia benar-benar meliputi daun.  Letakkan periuk dengan kelopak dan mentega dalam mandi air mendidih dan haba sehingga masa seperti kelopak berwarna sepenuhnya.

Seterusnya, tuangkan semua ke dalam sejenis jar, ketat penutup kuali dan biarkan selama 1 hari. Selepas penapis, dan menggunakan losyen yang terhasil untuk pembersihan setiap hari.  y dan jangan lupa, laman web kami mengandungi banyak resepi pelbagai rumah kosmetik semulajadi, ramai yang menggunakan minyak sayur-sayuran.

Oleh itu, dalam resepi mudah boleh menggantikan mana-mana minyak sayuran mentega pic.

Related Posts:
  1. jus lemon, limau

  

pic mentega, mentega, pic

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.