Oren dan buah-buahan

  

Tradisional minyak asas

Peach mentega (Pic Kernel Oil, Oleum Persicorum)  Mentega Peach adalah tradisional minyak-asas untuk membuat campuran urut kerana ia perlahan-lahan meresap ke dalam kulit. Minyak diekstrak daripada biji buah pic. Komposisi serupa dengan minyak minyak badam, minyak pic supaya anda boleh memanggilnya analog.  Peach minyak yang sesuai untuk jenis kulit. Minyak ini juga melembapkan dan melembutkan kulit, memberikan wajah yang cantik dan sihat.

Kulit Tulen Penjagaan Minyak jarang digunakan (hanya untuk urut dan membersihkan kulit muka), ia biasanya ditambah kepada campuran dengan  . Peach minyak sesuai untuk penjagaan kulit kanak-kanak. Ia juga sering termasuk dalam formulasi dermatologi.  Minyak daripada biji pic digunakan dalam pelbagai penyakit kulit, mukosa hidung, ulser vena, kaki, terbakar. Minyak mempunyai sifat tonik dan dengan itu mempunyai kesan positif ke atas saluran darah.

Sebagai sebahagian daripada pic minyak adalah mikrokaly, yang diperlukan untuk jantung. Selain itu, elemen ini meningkatkan tahap hemoglobin dalam darah, membantu dengan anemia, meningkatkan daya tahan badan.  Rupa: rasa licin.

Kimia Komposisi: Petunjuk: menjaga kawasan masalah badan yang cenderung untuk mengurangkan keanjalan;  ekzema, dermatitis;  julap, koleretik.

Related Posts:
  1. jus lemon
  2. aprikot
  3. ciri-ciri seorang

      

    mentega pic, pic

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.