Oren dan buah-buahan

  

Peach Penanaman

Untuk               menanam benih bunga dropwise. Jadi di mana ia lebih baik untuk hibernate Peach - Penanaman- di Na Prikope atau kekal? Nah, jika ia 1-2               pokok, tetapi jika anda merancang untuk meletakkan taman? Terutamanya kerana tidak kira               lokasi, tumbuh-tumbuhan memulakan akar putih, yang akan               bekalan nutrien tumbuhan. Dan pada musim bunga, menarik diri               Na Prikope anda mencederakan mereka sekali lagi.

Dan sering membawa cuaca: panas               dan hujan. Di taman tidak pergi dalam, kotoran, dan buah pinggang telah bermula dalam pertumbuhan. Kadang-kadang               untuk lubang penanaman musim bunga kering teruk, walaupun mereka digali               jatuh. Selepas mendarat, di sekitar batang pokok bulatan retak,               dan ini memberi kesan buruk terhadap sistem akar.

Dalam kes ini, kecuali               hanya menyiram kerap dan Buat sungkupan.  Pada               Jatuh menanam pada musim sejuk tanah di sekitar anak benih yang dipadatkan, akar               akan membangunkan secara normal, dan buah pinggang mudah untuk tumbuh-tumbuhan. Yang penting,               jangan lupa tentang pemangkasan bunga. Jika ada berita mengenai batang               Mereka segera boleh membentuk tulang, jika tidak, maka pucuk musim panas.

Dalam Taman               menyediakan lubang penanaman mengikut 100h100h80 skim ini. Buang lapisan atas               ke tepi dan bawah - telah dieksport dari laman web ini. Kemudian mengisi lubang dengan campuran               tanah subur dan humus (2 baldi jurang). Menambah kayu               abu.

Semua ini kacau dan membuat timbunan kon. Lebih Top               lapisan tanah yang subur dalam cm 50-10 dan anak pokok Kami jadikan untuk tidur.

Jika               Ini vaksinasi tempat mengebumikan di tanah 5-10 cm dari tualang               dari pinggir tong. Kemudian tuangkan baldi sebanyak 5.4 air dengan selang kecil               (Tunggu apabila ia akan diserap). Tuangkan satu lapisan kecil tanah di batang pokok               bulatan dan membuat bukit di sekitar ketinggian batang sebanyak 20-30 cm selepas penanaman               mengendalikan buah pic daun curl, cendawan serbuk, dll

Seterusnya               pada kedua-dua belah benih tuangkan dalam dua pasak dan pakaian mereka               dan pokok dari beg gula. Prishpilivaem beg bawah ke tanah               atau taburkan alasan untuk mengelak daripada diterbangkan oleh angin. Sekarang pic tidak teruk atau angin, atau salji, dan tidak hares. Di sebelah selatan untuk membuat               mencucuk satu lubang kecil untuk udara.

Spring               keluarkan beg, memegang pemangkasan, meraih dari tanah daripada batang untuk               kedalaman cantuman dan batang pokok bentuk bulatan. Tuangkan dan Buat sungkupan.  Akhirnya,               membeli anak benih di tapak semaian atau dari vendor yang diluluskan.

Jangan mengejar               murahnya dan spesimen besar. Adalah lebih baik untuk menjadi standard               umur sama.  Peach adalah salah satu yang paling tumbuhan cahaya penyayang. Dengan bayangan yang matang               kayu adalah lewat, menyebabkan tidak meletakkan generatif               tunas, buah-buahan yang terbentuk adalah kecil dan rasa miskin.

Apabila memilih tapak untuk penanaman harus melihat kepada tinggi lain               batu yang teduh buah pic. Ia tumbuh dengan baik pada semua jenis tanah yang berbeza               tekstur. Bagaimanapun, ia tidak sesuai untuk tanah lembap,               sangat padat, silnosolontsevatye, tanah vysokarbonatnye.

Pada tapak,               diketepikan untuk penanaman pic untuk 3-5 tahun sebelum taman tidak boleh bookmark               nightshade berkembang, tembikai, strawberi, kerana mereka               adalah pembawa vertitselleza yang patogen. Masih mereput daripada               akar semanggi, alfalfa juga menghalang pertumbuhan anak benih buah pic.  Pokok-pokok di taman yang terbaik untuk mempunyai 5x3 skim               m, sesuai untuk menghasilkan dalam musim bunga (Mac).

Perlu diingat               pic yang sangat sensitif kepada kedalaman meterai benih ke dalam tanah.               Walaupun ia adalah kemarau tahan tanaman, tetapi tanaman yang baik tanpa pengairan               tidak boleh diperolehi. Oleh itu, selepas menanam, ia mesti baik               tuangkan.

Penyiraman pic kebun, kita tidak boleh bertolak ansur waterlogging               sebagai akibat pengudaraan mencukupi dalam aktiviti akar menjadi lebih teruk               sistem.  Khas               nilai untuk tanaman, mempunyai mahkota Membentuk betul. Paling Aktif               menggunakan kaedah yang lebih baik mangkuk.  Pada musim bunga               selepas ditanam di kawasan batang dikeluarkan semua cawangan sampingan.

Cawangan rangka (3-4) kiri selepas 10-20 cm antara satu sama lain. Konduktor               dipotong di pangkal cabang atas sisi. Pada musim bunga tahun kedua               cawangan 1 perintah yang dipangkas hanya jika mereka lagi               50 cm, atau perlu mengubah arah pertumbuhan mereka. Dalam berikut               tahun, pemangkasan hendaklah ditujukan kepada hasil.

Peach kecenderungan berbeza ketara memberi beban berlebih pada buah-buahan, kerana               Apa yang sering berlaku, semua produk yang tidak standard. Oleh itu, kembali normal               hasil tanaman untuk melalui musim sejuk-mata.  Pada mulanya               mengeluarkan dahan kering, rosak, banyak bercabang Annuals               keuntungan, lemak, penebalan mahkota.

Apabila wen berkembang rangka               cawangan di tempat kosong, ia amat singkat, supaya pada masa akan datang               mendapatkan ke atasnya terlalu besar kayu sepenuhnya.  Pemangkasan               Peach harus dijalankan dalam tempoh dari putik bengkak sehingga berbunga.               Dalam kes pembekuan pemangkasan pokok perlu dilakukan kemudian - selepas               muncul di cawangan dan bahagian atas batang.

Berikutan peraturan-peraturan ini memperuntukkan               tahunan, buah boros.  Masalah ini tidak membimbangkan one               generasi kebun. Cara berurusan dengan rama-rama itu dalam menangani               pokok dengan air, dipanaskan ke suhu 60 darjah.

Walaupun air               mencapai daun pokok epal melalui pistol semburan, suhunya               berkurangan sedikit demi sedikit 5-10, ia adalah selamat untuk tumbuh-tumbuhan dan memudaratkan               untuk beluncas. Sebaik sahaja mereka mendapat air panas, mereka dengan serta-merta               mati jatuh dari pokok itu.  Penyediaan               EM-5 merupakan satu cara yang berkesan untuk mencegah penyakit tumbuhan               dan perosak anti-malware.

• • • • Apabila               borang pesanan, jangan lupa untuk kembali termasuk E-mel anda               Dan nama produk dan nombor.

Related Posts:
  1. medlar

  

pic

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.