Oren dan buah-buahan

  

Quince kilang Jepun

Loji daripada quince Jepun bersahaja, tetapi tidak seperti tanah berasid dengan air bertakung, photophilous. Tempat itu di sebelah timur atau sebelah barat taman turun, apatah utara, dan kesan yang diingini tidak akan menerima faedah tidak masak, semak dalam beku musim sejuk sedikit.  Japonica belukar mencangkung kami, sebahagiannya yg berbaring. Semak semakin meningkat dengan mengorbankan anak-anak, yang sering melampaui pucuk ibu.

Ini adalah mengapa tanah di sekitar quince, dan sentiasa mempunyai longgar, tidak tualang ke bawah untuk masa depan anda tidak merosakkan pemprosesan melintang batang menjalar. Renek kami tumbuh di garis pusat dan 4 5 m  Quince mempunyai musim lagi semakin meningkat dari bulan April sehingga beku. Untuk meningkatkan daya tahan kepada suhu yang rendah dan masak lebih baik daripada buah-buahan tidak membuat baja nitrogen dan organik hanya dalam kuantiti yang kecil.

Fosforus, baja kalium dan mikronutrien membuat secara sistematik pada kadar yang ditetapkan untuk taman-taman.  Walaupun agak japonica fros, salji meliputi ia. Jadi dipercayai, kerana kejatuhan tidak selalu kondusif untuk penyediaan tanaman untuk musim sejuk.  dari benih. Pada masa berbuah adalah untuk memasuki awal.  Dengan mencampurkan mereka dengan pain pra-melecur habuk papan svezhenapilennymi.

Adakah disemai apabila tanah itu sahaja mula cair, salji belum hilang sepenuhnya. Yakin bahawa tanpa percambahan stratifikasi adalah miskin.  Pemprosesan dan pembalakan di kedai emas dan segmen ambar Jepun quince disimpan keseluruhan dan satu selera makan menyebabkan seumpamanya. Makanan istimewa, dan hanya.  Penuaian daripada quince Jepun untuk kegunaan masa depan tidak rumit bahkan untuk pemula. Saya lebih suka masak tanpa compotes, mendidih (pemandulan).

Ia juga penting bagi pemprosesan gula kita menambah quince adalah jauh lebih kecil daripada di tempat kosong buah-buahan lain.  Potong dan dimasukkan ke dalam balang kaca (kapasiti 13 liter) selama kira-kira 1 / 3 daripada lobul quince buah-buahan, mencelupkan mereka dengan air rebus, selepas 2 minit tuangkan sirap gula (kira-kira 300 g setiap 1 liter) dan menutup logam meliputi. Penggunaan untuk tujuan ini dan penutup plastik dengan dua buncit bulges dikawasan.

Compotes, dimasak dan ditutup dengan penutup plastik telah dipelihara di ruangan bawah tanah selama dua tahun.  Sewajarnya, kolak itu boleh disediakan dengan menambah buah-buahan lain, dan sebaliknya, buah quince Jepun boleh digunakan sebagai tambahan. Kami memasak dari beliau, dan buah-buahan lazat pala. Kaedah penyediaan adalah sama dengan buah-buahan halwa daripada buah-buahan yang lain tetapi rasa dan penampilan, mereka lebih hebat daripada semua orang lain.

Sahara biasanya meletakkan kurang, tempoh memasak juga dikurangkan, buah pala dan memasak beberapa helah.  Wangi jem epal diperolehi dengan tambahan quince dalam mana-mana bahagian (biasanya 1:1).  Buah-buahan quince Jepun dan dimasukkan ke dalam sup dengan kubis. Ia ternyata harum, memperbaiki rasa dan kualiti pemakanan, lebih baik dikekalkan tidak masam pada suhu bilik selama 23 hari.

Shepel II

Related Posts:
  1. Empat jenis buah-buahan
  2. jenis aprikot
  3. oren manis

  

japonica, buah quince, quince

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.