Oren dan buah-buahan

  

Jem quince

Quince - hanya penyelesaian yang sempurnaOleh kerana buah quince, keras, maka ia adalah dalam bentuk mentah tidak selalu baik. Oleh itu, jem quince- hanya satu penyelesaian yang ideal. Memasak dengan quince, quince masak adalah lebih baik untuk mengambil.

Perlu kuning cerah. Tetapi jika anda tidak menjumpai apa-apa quince, anda boleh membeli kurang masak dan dibiarkan rendam beberapa hari. Biarkan masak di dapur anda. Kami hanya begitu, dan melakukan Kali terakhir saya masak quince. Sebelum menerangkan resipi terperinci saya mahu melihat apa yang kesesakan dengan teh kegemaran anda sentiasa hangat di musim sejuk.  , Per kilogram quince mengambil satu kilogram gula.

Quince basuh, tidak perlu dibersihkan. Kami potong keping nipis. Dalam periuk lain dan isikan dengan gula tidur dengan air. Mencukupi untuk menampung gula. Pakai api dan memberi bisul. Selepas ini, tuangkan sirap panas dalam periuk, yang keping quince.

Pakai dapur dan masak dengan api kecil sehingga sirap tebal. Kesesakan ini tidak begitu cair. Kerana kenyataan bahawa quince menyerap air banyak, ia menjadi agak tebal. Ia adalah sangat wangi!  Looking for sekilogram quince dan satu kilogram gula.  Keping quince rezhkm demikian.

Gula isi dengan air dan dibakar.  Beri bisul.  Isi dengan quince sirap panas.  Dan masak dengan api kecil sehingga sirap tebal.  Jika hoite yang quince tidak terlalu lembut, taburkan dengan sedikit pertama limau jus.

Viva Pinata Viva!

Related Posts:
  1. medlar

  

jus lemon, quince, quince, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.