Oren dan buah-buahan

  

Bagaimana memasak dengan quince

Bagaimana untuk menyediakan makanan, cara memasak quince . Secara jujur, saya hanya tahu satu resipi dari buah-buahan seperti quince - makan dengan nama quince. Tidak lama dahulu, nenek suami saya telah memberikan kita satu kampung hanya beberapa paun buah dan saya tidak dapat mencari apa-apa yang lebih baik daripada memasak untuk resepi ibu saya, ini bahagian tertentu. Bagaimana untuk memasak, saya akan beritahu sekarang.

Untuk memulakan dengan teliti dicuci dengan quinces, potong buah kepada empat bahagian yang sama, memotong keluar biji dan dipotong menjadi keping quince.  Dalam periuk, rebus air dengan gula (sirap).  Selepas meletakkan ini quince dimasak di dalam sirap mendidih dan masak selama 10 minit.

Selepas waktu ini, keluarkan dari panas dan biarkan selama setengah hari.  Selepas kesesakan yang membawa sehingga mendidih dan masak selama kira-kira 5 minit.  Sejuk lagi dan meninggalkan untuk setengah hari.

Untuk kali ketiga kami membawa kesesakan sehingga mendidih, meletakkan vanila, walnut hancur kacang, Lemon, dipotong potong nipis dengan kulit. Sejurus selepas penyingkiran jem dari panas dan mengurai dalam botol dan tutup. Bagaimana untuk memasak dengan quince

Related Posts:
  1. jus lemon, asid sitrik

  

quince, quince, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.