Oren dan buah-buahan

  

Quince Hanya penyelesaian yang sempurna

Gula - 1,2-1,5 kg  Quinces teliti dicuci dari "senapang" itu, kulit. Potong buah-buahan setiap ke dalam 4-6 keping. Berhati-hati mengeluarkan teras sukar. Kemudian dipotong atas permintaan - dolkai, potong atau kiub. Quince - hanya penyelesaian yang sempurna

Tuangkan air sejuk supaya air meliputi quince: quince dan tidak berenang di dalam air, dan pada masa yang sama telah ia dilindungi.  Pakai api dan masak sehingga lembut. Quince mengekalkan bentuk yang sangat baik, jadi sukar, tetapi tidak cuba untuk menelan, agar tidak berpecah-belah.  Kemudian perlahan-lahan menangkap quince potong dengan sudu slotted dan meletakkan mereka ke dalam beberapa kapal.

Sup ketegangan. Jika anda tidak menyebar, minuman akan sedikit mendung.  Merebus ini, kita perlu lebih kurang 2 cawan, dan 2.5 boleh - semuanya bergantung pada jenis jem yang anda suka, dan berapa banyak gula anda meletakkannya.  Atas dasar ini, sup dan memasak sirap gula: di atas api yang rendah, bahagian-bahagian yang tidur dalam sup gula.  Apabila sirap sudah bersedia, meletakkan ia di keping dimasak daripada quince.

Untuk masak kira-kira 7 minit dengan api yang tinggi, kemudian menolak api dan reneh sehingga keping quince tidak menjadi telus dan sirap tidak akan mendapatkan warna merah bagus. Cuba untuk tidak menelan. Dan jangan lupa untuk mengeluarkan buih.

Jika anda telah memutuskan untuk meletakkan Lemon, kemudian meletakkannya bersama-sama dengan hirisan rebus, pra-provernuv melalui penggiling daging.

  

quince, quince, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.