Oren dan buah-buahan

  

Quince Cina

Satu lagi tumbuhan quince besarIve Cina (Latin Pseudocydonia sinensis). Angiosperma tumbuhan Dicotyledonous daripada Pink keluarga (di Rosaceae perintah itu), berasal dari Asia Timur ...  Gred ini berasal selectors (TS Vasilenko, IM Ryadnova) Stesen Eksperimen Crimean daripada vir dari pokok quince bentuk asal. Pelbagai ini diedarkan terutamanya di rantau Kaukasus Utara.

Hanya ...  Pada masa ini, penanam dan penternak tahu tidak ada pelbagai jenis quince. Semua jenis pokok ini indah dan sangat berguna kepada prinsip pengelasan boleh dibahagikan kepada beberapa ...  The quince wilayah bekas Soviet agak jarang berlaku, walaupun di kawasan selatan mungkin melihat taman-taman besar yang baik berbuah dan menghasilkan tanaman yang baik. Walau bagaimanapun, rakyat Rusia dan ...

Randomness adalah sesuatu yang baik. Lagipun, mana-mana yang dibentangkan pekebun Teplovsko gred quince. Ia telah diperolehi dalam Nachalova kampung yang di rantau Astrakhan itu, pengeluaran tempatan (separuh) ...  Pelbagai mencukupi kultivar quince telah dicetak di Rusia Teplovsko quince, Krasnoslobodsk dan lain-lain. Ini jenis quince, diperolehi di stesen vir, Volgograd rantau, amat berbeza ...  Quince sangat lazat, dengan rasa pedas dan aroma lembut buah-buahan tertentu.

Dalam Ukraine dan Rusia dengan buah bertemu baru-baru ini, kerana penanaman buah-buahan ini tidak ... Cina quince Semua jenis quince wangi harum dan buah-buahan dengan kulit cerah kuning dan bulat atau sedikit berbentuk pir. Dibiakkan oleh benih atau benih.

Terutama menarik dan indah di mekar, ...

Related Posts:
  1. Orange
  2. Lemon

  

quince

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.