Oren dan buah-buahan

  

Bagaimana untuk makan quince A?

Soalan, ia akan kelihatan pelik. Tetapi patut dipertimbangkan, seperti yang ia, mungkin buah itu sahaja, dengan pengecualian jarang, tidak makan mentah. Di Semenanjung Apennine sejak zaman Roman, quince sangat biasa dan disayangi.

Resepi yang mahir chef, gourmet-dirawat dengan patricians, masih digunakan secara meluas dalam masakan Itali.  Jadi, jawapan yang pertama. Quince makan dengan bersemangat.

Ini adalah resepi yang tertua di dunia, tetapi tidak kurang lazat, sawi:  1 kg suci, quince dicincang halus tidur 2 kg gula, 12:00, apabila jus buah-buahan dibenarkan, ia tuang, didihkan selama tiga minit dan tuangkan mereka kembali ke buah-buahan, prosedur berulang dua kali setiap 12 jam. Dalam min selama 10 memendekkan bersama-sama dengan quince. Biarkan sejuk dan menambah 9 ya 15 titis minyak sawi (ini adalah amatur). Segera diletakkan dalam bekas tertutup rapat-rapat steril dan hantar ke dalam peti sejuk.

Berapa lama untuk memastikan ia tidak, makanan istimewa menyejat "spontan" sebagai periuk madu keluar daripada Pooh Winnie the.  Sekali lagi saya bertanya soalan tersebut. Bagaimana untuk makan quince A? Jawapan kedua.

Quince makan dengan bersemangat. Hidangan lazat yang dihidangkan di restoran-restoran terbaik Itali pada zaman pertengahan adalah sangat popular di Sardinia.   Goose, epal dibakar dengan quinces  Gusika menyediakan. Dalam kuali dalam minyak zaitun untuk angsa goreng  giblets dengan 2 ulas bawang putih, bawang kecil, dua sprigs of thyme, rosemary dan pasli, garam dan lada tentu saja, pada akhir sangat, tambah cawan ketiga brendi.

Campurkan ia lazat dengan dua besar, matang quince buah-buahan, dipotong kiub. Mulakan angsa dan pencungkil gigi perut zashpilit, sapu dengan garam laut. Kejatuhan periuk ke bawah 50 gram lemak, meletakkan angsa dan tuangkan setengah liter anggur putih kering. Bakar dalam oven (180 'C) adalah kira-kira 2 jam, kadang-kadang menuang kuah ke seragam coklat keemasan.

Hidangkan dengan kentang, sayur-sayuran dan wain putih yang lazat.  Kerana ia perlu dalam cerita dongeng, kali ketiga, tanya soalan. Bagaimana untuk makan quince A? Tetapi jawapan yang mungkin memeranjatkan anda.

Mengapa sudah semestinya quince A? Ia juga boleh menikmati minuman!  Itali minuman keras quince kilogram quince masak dan menolak a Lemon untuk kulit disapu pada parut a.

Puri ditukar kepada bekas kaca disterilkan dipenuhi dengan satu liter alkohol, menambah satu gvozdichka, secubit kayu manis, ditutup dan dihantar untuk sebulan di ruangan bawah tanah yang gelap sejuk. Buang, parit, ke dalam cecair untuk memperkenalkan 400 g gula, simmered dalam sirap itu, sejuk, sekali lagi bercampur dengan kentang lecek dan tertekan sekali lagi untuk menghantar sebulan dalam ruangan bawah tanah. Dapatkan, parit, dua kali ditapis, dituang ke dalam botol, gabus ketat, tutup dengan lilin atau lilin.

Syor lepas seolah-olah benar-benar perlu. Siapakah yang akan memberi madu ini daripada prokisnut tuhan itu?  Sekarang anda akan mempunyai idea bagaimana untuk makan quince a.

Related Posts:
  1. aprikot

  

buah quince, quince, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.